Wintersport in Amerika

Wilt u vroeg boeken voor een wintersport vakantie? Wilt u bij voorbaat zeker zijn, dat er sneeuw ligt als u de lange latten onderbindt? En dan bedoelen we niet kunstsneeuw?
Denk dan eens aan skieën in Utah of Colorado. Metersdikke poedersneeuw, kilometers pistes, uitstekende faciliteiten en alles goed bereikbaar. AmCan-Travel neemt het jarenlange winterprogramma van America’s Exclusive over. Net als afgelopen jaren zal dit bestaan uit een paar top bestemmingen in Utah en in Colorado. We hebben ook ski vakanties naar Montana, Wyoming en Idaho in ons aanbod. Dit zijn eveneens bestemmingen waar uitstekende ski-faciliteiten zijn en ook daar is de sneeuw gegarandeerd.

Reageer direct met uw vraag en mail ons!

Liever naar de zon in de winter???

AmCan-Travel heeft speciaal voor de wintermaanden ook zonreizen in het programma.
Florida is natuurlijk een goede zon-bestemming, maar het zuiden van Arizona en California mogen er zeker ook wezen.
De reis “escape” is de meest gevraagde winterzon trip, terecht want het is een supertrip. Kijk hier voor meer details. De basis van deze reis is een veertien-daagse reis langs een paar lokaties. Elke overnachting is in een top accommodatie. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld.
In de winter zijn niet alle reizen en routes mogelijk vanwege sneeuwval, maar er blijven ruim voldoende geweldige bestemmingen en mogelijkheden over voor een schitterende vakantie.

heerlijke berghut in de sneeuw