Vakantie naar Canada

Als Amerika het land van de “ onbegrensde mogelijkheden” is, dan is Canada “het land van de onbegrensde ruimte”.
Canada is het op één na grootste land ter wereld. Het is leeg, stil, ongerept. Maar bovenal: het is schitterend. Totaal anders dan de VS en toch lijkt het er wel op. Daarom twijfel mensen vaak tussen de twee landen als bestemming van hun vakantie.
kaart westen Maar waarom kiezen?

De laatste jaren hebben we regelmatig vragen gekregen naar een combinatie reis Canada en Amerika. Er zijn diverse combinatie te maken en elk levert een fantastische reis op.
De kaart hiernaast laat het stukje Canada zien waar vrijwel alle reizen naar toe gaan. Althans, Ontario staat er niet op, dat ligt verder naar het oosten. Populair zijn de staten British Columbia en Alberta die aan de US staten Washington, Idaho en Montana grenzen.

Wel of niet een combi?

Voor natuurliefhebbers is een reis door Canada een van de mooiste reizen die men kan maken. Met imposante bergen, kraakheldere meren en veel wild.
Maar Canada heeft ook een andere kant, met bruisende steden die u niet mag missen. Steden als Quebec, Toronto en Montreal in het midden van het land. Calgary en natuurlijk Vancouver in het westen. Een heel speciale plaats is er voor Victoria, de stad op een van de meest ultieme vakantiebestemmingen: Vancouver Island.
America’s Exclusive heeft al menig combinatiereis georganiseerd. Ook reizen die geheel in Canada blijven hebben we in onze dossiers. De mogelijkheden zijn natuurlijk legio, maar op de site hier hebben we drie recente reizen opgenomen ter inspiratie voor uw eigen reis naar dit schitterende land.