Over AmCan-Travel

Onze geschiedenis

America’s Travel Lodges BV begon in 2007 met het verhuren van eigen tent lodges op campings in het zuidwesten van de USA. In de jaren daarna groeide het verhuren van de eigen tent lodges en werd er op verzoek van de gasten steeds meer gedaan. Zo werden er vliegtickets, huurauto’s en hotels geregeld en al snel werden er hele reisarrangementen samengesteld.
In 2012 kwamen er steeds meer vragen voor het samenstellen van reizen naar andere gebieden dan waar de tent lodges stonden. Kennis van die gebieden was volop aanwezig binnen het team en er was dus geen reden om deze vragen niet op te pakken. Om verwarring te voorkomen werden reizen naar de rest van de VS en Canada gedaan onder een andere naam: America’s Exclusive.

Vanaf 2020 hebben we besloten dat America’s Exclusive als naam gaat verdwijnen en dat America’s Tent Lodges alleen nog actief is met het verhuren van de eigen tent lodges. Alle andere activiteiten van ons, worden vanaf 2020 gedaan onder een nieuwe naam: AmCan-Travel.

Wat doen wij

Ons doel is om bijzondere en volledig persoonlijke rondreizen door de hele VS en Canada te maken. Wij zijn een klein team van zeer ervaren Amerika reizigers dat er alles aan doet om de meest passende reis voor de klant te realiseren. Dit kan een luxe, dus 4 en 5 sterren reis zijn. Maar wij staan liever voor “heel bijzonder, heel apart”.
AmCan-Travel gaat graag een stapje verder in het meedenken met de klant. Daardoor ontstaan reizen die niet bepaald standaard zijn. Steeds vaker krijgen we dan ook vragen naar heel persoonlijke reizen, waar heel veel wensen in verwerkt moeten worden. Een heerlijke uitdaging.

Maatwerk

AmCan-Travel kan terugkijken op 13 jaar ervaring als reisagent voor Amerika en 9 jaar waarin we een groot aantal geweldige reizen mochten organiseren voor mensen. Hun lovende woorden brachten ons soms in verlegenheid. Nog altijd zijn we gepast trots als we een reis weten te realiseren, waarvan de aanvrager zelf van te voren eigenlijk dacht dat het niet mogelijk is.

Uw reisspecialist

Maatwerk reizen samenstellen is het kloppend hart van ons bedrijf en team. Ons doel is een reis bedenken die voldoet aan de hoogste wensen van de vrager en deze bij voorkeur nog overtreffen. Een reis die binnen het budget valt en onderdelen bevat waar de klant zelf niet aan gedacht heeft. Dat zijn de bijzondere en zeer persoonlijke reizen die wij maken en willen maken.