HET CANADA-DEEL VAN DE SITE IS WERK IN UITVOERING

AmCan-Travel Canada reizen

AmCan-Travel is specialist voor maatwerk reizen naar Noord-Amerika, dat wil zeggen de USA en Canada (AmCan).
Als Amerika het land van de “onbegrensde mogelijkheden” is, dan is Canada “het land van de onbegrensde ruimte”. Canada is het op één na grootste land ter wereld. Het is leeg, stil, ongerept. Maar bovenal: het is schitterend.
Voor natuurliefhebbers is een reis door Canada een van de mooiste reizen die men kan maken. Met imposante bergen, kraakheldere meren en veel wild.
Maar Canada heeft ook een andere kant, met bruisende steden die u niet mag missen. Steden als Quebec, Toronto en Montreal in het midden van het land. Calgary en natuurlijk Vancouver in het westen. Een heel speciale plaats is er voor Victoria, de stad op een van de meest ultieme vakantiebestemmingen: Vancouver Island.

Wel of niet een combi?

Canada lijkt op de VS, maar is zo anders. Mede daarom twijfelen mensen vaak tussen de twee landen als bestemming van hun vakantie. Maar waarom kiezen?
De laatste jaren hebben we regelmatig vragen gekregen naar een combinatie reis Canada en Amerika. Er zijn diverse combinatie te maken en elk ervan levert een fantastische reis op.
Britisch Columbia, Alberta en Ontario lenen zich uitstekend voor een combi-reis met de US staten Washington en Montana in het westen en New York state in het midden.

Doe hier inspiratie op

AmCan-Travel kan een reis die geheel in Canada blijft voor u organiseren, of een reis die zowel de VS and Canada aandoet. De mogelijkheden zijn legio. Op dit deel van onze site is een aantal inspirerende, recente reizen, verhalen en teksten opgenomen om u aan het denken te zetten over een reis naar dit schitterende land.


Reizen naar West Canada

West Canada is als reisbestemming het meeste in trek. De Rocky Mountains als ultieme bestemming; maar ook de heerlijke steden Calgary en Vancouver en het onovertroffen Victoria op Vancouver Island.

Reizen naar Oost Canada

In midden Canada zijn Toronto, Quebec en Montreal ‘must sees’. Nog verder naar het oosten is het schitterende Nova Scotia een geweldige bestemming, maar minder bekend bij het grote publiek.

De WAUW reizen

Lees hier een aantal reizen en reis-onderdelen die zo leuk, spannend, bijzonder of ronduit uniek zijn, dat de beste reaktie is : ‘wauw!’

het ‘Wil ik ook!’ gevoel

Toegegeven, niet iedereen zal roepen ‘wil ik ook’ bij al deze verhalen en teksten. Maar bij AmCan-Travel zijn we ervan overtuigd, dat voor vrijwel iedereen er iets bij zit waardoor deze uitroep gaat opborrelen.

Combi USA en Canada

Gaat de reis naar de VS of naar Canada? Voor vele een lastige, voor sommige een onmogelijke keuze. Speciaal voor die laatste groep is hier een aantal ideeën om de twee landen te combineren. Dan hoeft er niet gekozen te worden.