AmCan-Travel resorts

U heeft het verdiend
Binnen het programma van America’s Exclusive namen resorts een speciale plaats in. AmCan-Travel is blij met deze erfenis, want resorts zijn altijd van een uitzonderlijke klasse. Ze liggen op de mooiste plekken en bieden alle rust, comfort en stijl die zelfs de meest verwende reiziger zich kan wensen. Verblijven op een resort is Vakantie met een hoofdletter.

Vakantie in een resort is een fantastische ervaring. Rust, ruimte, sfeer, aankleding, service en comfort maken een verblijf in elk resort tot een speciale ervaring. Dat hebben alle resorts gemeen.
Tegelijk is elk resort anders en heeft elk resort iets unieks. Ze verschillen van bouw, van inrichting, van sfeer. Sommige resorts bieden u een ambiance en omgeving waar u vooral rustig wilt genieten van de omgeving en het uitzicht. Andere resorts richten zich op wellness and beauty en hebben daarvoor alles in huis.

Voor resorts geldt hetzelfde als voor ranches: het aanbod is zeer divers en er is voor ieder wat wils. Het is niet alleen onmogelijk hier een opsomming te geven, elke opsomming zou eerder leiden tot vragen dan tot antwoorden.
Een verblijf van een of meer dagen in een resort inpassen in uw reis, is daarom ook altijd maatwerk en afhankelijk van heel veel voorkeuren en factoren.

Wij helpen graag bij het samenstellen van een reis met verschillende typen accommodaties. Zo laten ranches en resorts zich bijvoorbeeld uitstekend te combineren. Ook overnachtingen op een camping kan, mits goed uitgekiend, uitstekend samengaan met een aansluitend verblijf in een resort.

Mail ons als u hier meer over wilt weten