AmCan-Travel ranches

Beleef het oude westen

Overnachten op een ranch is een aparte belevenis. Het geeft de mogelijkheid om het binnenland te verkennen zoals dat alleen te paard kan. U maakt kennis met families die hun huis en ranch openzetten en elk jaar gasten begroeten. Zij streven er naar u de vakantie van uw leven te bezorgen.

Ranches liggen midden in de prachtige natuur en alleen dat al zorgt voor een ongekende ervaring. Het leven op een ranch wordt voor een groot deel bepaald door de seizoenen. Dat vereist aanpassen aan de eisen van de natuur en hard werken. Dat vind je terug in het karakter van de mensen op de ranch.
Voor gasten betekent een verblijf op een ranch een terug naar de natuur, fantastische ritten door het land, lekker eten en goed gezelschap. Vertrekken van de ranch gebeurt dan ook meestal met weemoed, maar altijd tevreden.

AmCan-Travel biedt overnachtingen op ranches in bijna alle westelijke staten van de VS en Canada en natuurlijk Texas. De accommodaties zijn allemaal van uitzonderlijke klasse, maar allemaal anders. In elk geval is een aantal nachten op een ranch de ultieme toevoeging aan een reis naar de VS of Canada.
Lees meer over de verschillende type ranches en de kosten van een verblijf.