Kabins

Veel campings, met name campings uit de KOA-keten, bieden nog een ander type overnachting aan. Dat zijn de kabins. Houten huisjes voor overnachtingen.

De kabins zijn er in twee basis uitvoeringen. De eenvoudige kabin biedt uitsluitend slaapplaatsen. In deze kabins vindt u een smal tweepersoons bed en een stapelbed. Alles uitgevoerd in robuust, dik hout. Een dik matras en de buitenlucht staan wel garant voor een

Basic cabin

goede nachtrust.
Voor dit type kabin moet u een eigen slaapzak en hoofdkussen meebrengen. Voor eten en drinken bent u geheel op uw eigen spullen aangewezen. Wel hebben de meeste kabins een barbecuerooster.

Op de meeste campings worden de kabins bij elkaar geplaatst. Het bij elkaar plaatsen geeft vaak een hele leuke setting, een soort mini-dorpje. Vaak treft u hier hele gezelschappen aan die met z’n allen een aantal dagen weg zijn. Terwijl de kinderen dan alle kanten op kunnen rennen, vermaken de ouders zich voor de kabins.

De laatste jaren bieden steeds meer campings ook andere accommodaties aan. De tent lodges van America’s Tent Lodges bijvoorbeeld.

deluxe cabin

Combineren van de uitgebreide inrichting van de tent lodges en de basic kabin, heeft geleid tot de kamping lodge; ook wel deluxe kabin genaamd. In tegenstelling tot de basic kabin is er geen eenheid in de kamping lodges, elke is anders. Ze bieden allemaal een slaapvertrek, een (halve) keuken, eigen wc en een luxere inrichting met meestal televisie en vaak eigen douche. Bij de meeste deluxe lodges zit beddengoed bij de prijs inbegrepen.

Heeft u interesse in het invoegen van een kabin of een deluxe kabin in uw reis, dan kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange contacten en ervaringen met de campings in de VS, zijn wij in staat om snel en goed uw reservering af te handelen.

Neemt u contact met ons op, als we iets voor u kunnen doen.