Accommodaties

Overnachtingen maken uiteraard een belangrijk onderdeel uit van de vakantiebeleving. Bijzondere overnachtingen maken een vakantie tot een ‘experience’, een belevenis. Dat is wat iedereen graag wil en dat is wat wij van AmCan-Travel iedereen graag bezorgen.

Bijzonder, maar niet het beste hotel

AmCan-Travel gaat bij voorkeur niet voor de low-budget, low-ranking accommodaties; alleen op uitdrukkelijk verzoek. We staan garant voor alle accommodaties die we aanbieden. Veel ervan hebben we persoonlijk bezocht en uitgezocht. Juist deze “eigen” accommodaties maken onze reisvoorstellen vaak exclusief.

Exclusief is niet in de betekenis van een 5-sterren kwalificatie. Een leuke Bed & Breakfast, een geweldige overnachting op een camping, of slapen op een ranch. Elk van deze overnachtingen is op z’n eigen manier exclusief en samen maken ze van een reis een experience. De verschillen in overnachtingen en de afwisseling van de sfeer maken een reis tot een unieke Noord-Amerika reis.

At the ranch

Onder het kopje “accommodaties” brengen we slechts een paar type exclusieve overnachtingen onder de aandacht. Niet bij benadering compleet, maar alleen bedoeld om u op ideeën te brengen waar u misschien niet eerder op gekomen was. Kamperen kennen we natuurlijk als de beste; daar liggen immers de roots van ons bedrijf. Verblijven op een ranch sluit perfect aan bij datzelfde buitenleven van het kamperen. Een combinatie van deze twee overnachtingen is helemaal geweldig. Vandaar dat ranches zo ruimschoots aanwezig zijn in ons aanbod.